Garantie si instructiuni

1 Instructiuni si garantie
1.1 Intretinere produse de marochinarie:
Instructiunile se adreseaza produselor de tip: incaltaminte, genti, portofele, curele, manusi.Produsele din piele neteda sau presata se curata de praf cu o carpa moale sau cu o perie moale (curatarea cu perie se adreseaza strict incaltamintei).
1.2 Petele de grasime sau alt gen de pete:
1.3 Curatarea se poate face doar cu solutii special destinate produselor din piele si se aplica cand materialul este uscat. Aplicarea solutiei se face conform instructiunilor aflate pe ambalajul solutiei special destinate si se aplica pe o carpa moale ( carpa nu trebuie sa aiba proieminente sau alte protuberante ce pot zgaria materialul) apoi se sterga cu miscari circulare aplicad o presiune moderata.
Produsele din piele intoarsa sau nabuc, , se curata doar cu solutii special destinate produselor din piele intoarsa cu o perie speciala pentru pielea intoarsa/nabuc doar atunci cand produseul este complet uscat.
1.4 Nu se foloseste apa deoarece materialul se poate pata.
Produsele din materiale sintetice se curata de praf cu o carpa uscata. Petele pot fi indepartate cu o carpa moale si se pot folosi solutii special destinate materialelor sintetice sua solutiilor destinate pielii si pielii sintetice
1.5 Produsele din materiale textile se curata cu o perie uscata dupa fiecare purtare. Produsele din ,aterial textil se pot spala la masina de spalat conform instructiunilor de pe produs.
Pentru produsele din piele neteda, produsele din lac si cele din piele lacuita , petele de ulei / grasime se indeparteaza cu solutii adecvate special concepute pentru indepartarea petelor. Aplicarea si stergerea se face cu o carpa foarte moale astfel incat sa nu zgaraie lacul aplicandu-se o usoara presiune si efectuindu-se miscari circulare.
Articolele se curata si se usuca inainte de aplicarea oricarui produs de lustruire,ceara, creme, solutii contra petelor sau de protectie. Uscarea se face in mod natural, la temperatura camerei.
In vederea mentinerii formei in timp, produsul se umple cu hartie sau, in cazul incaltamintei, se pune pe un suport de pantofi. Nu se forteaza uscarea la radiator, foc, uscator de par sau sursa directa de caldura.
Articolele nu se depoziteaza langa surse de caldura sau in mediu umed, se feresc de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici. Dupa fiecare purtare se curata corespunzator si se aplica masurile pentru mentinerea formei initiale.
2 . GARANTIE
2.1 Perioada de garantie a produsului este de 30 de zile de la data achizitionarii. Pentru solutionarea problemelor de calitate pe durata perioadei de garantie este necesara trimiterea unui mail la contact@megastyle.ro in care veti preciza problema si data la care faceti returnarea.
Produsul trebuie sa fie insotit de factura si chitanta care ati primit-o la ridicarea coletului.
2.2 Sesizarea va fi solutionata in maxim 15 zile calendaristice prin inlocuirea produsului defect sau restituirea contravalorii acestuia, daca defectul nu este imputabil consumatorului.
Va rugam sa respectati intocmai instructiunile de utilizare si intretinere furnizate impreuna cu produsul. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorilor prevazute de legislatia in vigoare.
2.3 Daca defectul sesizat este cauzat de nerespectarea instructiunilor de intretinere/folosire sau utilizare in conditii improprii, se pierde dreptul la garantie conferit de lege. Nu s poate acorda garantia pentru produse: de unica folosinta, produse taiate, rupte din vina cumparatorului. Garantia se pierde in momentul in care produsele sunt purtate in mod abuziv, nu sunt respectate instructiunile si sunt incarcate peste greutatea recomandata

2.4 Portofelele/ borsetele/gentile: Materialul, curelele precum si  sistemele de prindere ale acestora sunt exceptate de la garantie daca produsul a fost receptionat de client in conditii bune conform specificatiilor.Aceasta exceptie se aplica deoarece nu pote fi demonstrat ca un defect de fabricatie deoarece ruperea acestor sisteme de prindere poate surveni in urma agatarii supraincarcarii a fortarilor in timpul explatarii iar pentru material exista o uzura specifica fiecarui produ sau tip de material. Aceste produse mai sus mentionate sunt supuse frecarilor sau a altor factori externi in timpul exploatarii  ce nu pot fi determinati ca defect de fabricatie.

 Produsele care au certificat de garantie si este specificat in descrierea produsului un anumit termen de garantie conform documentatie de garantie, acestor produse nu se aplica art.2.4 din garantii si instructiuni

2.5 Drepturile consumatorilor sunt respectate in conformitate cu Legea 449/2003 modificata si completata prin Ordonanta 9/2016, OG 21/1992 cu modificarile ulterioare si Legea 296/2004.
Furnizor:II. Rotenstain D.; CIF./CUI.: 38711361; Nr.Reg.Com. F22/68/2018; . Localitatea Iasi;; E-mail: contact@megastyle.ro; Tel: 0770554378
www.magrot.ro