Termeni si conditii

Termenii și condițiile de Utilizare pentru site-ul magrot.ro


INTRODUCERE

Bine ați venit pe website-ul magrot.ro. Prin prezentul document, punem la dispoziția dumneavoastră Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare ale acestui website.

Acest websit este deținut și administrat de societatea: sc. Magrot style srl, Cui. Ro44537902 – contact@megastyle.ro – tel./WhatsApp: 0770663023.

Prin vizitarea website-ului nostru și accesarea informațiilor, resurselor, serviciilor, produselor și instrumentelor pe care vi le oferim, înțelegeți și sunteți de acord să acceptați Termenii și Condițiile enunțate în cuprinsul prezentului document, precum și cu termenii si condițiile formulate în Politica de Confidențialitate, cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Ne rezervăm dreptul de a schimba prezenții Termeni și Condiții de utilizare fără niciun fel de notificare prealabilă. Totuși, în situația în care aceste modificări ar fi de natură să afecteze drepturile dumneavoastră personale și/sau ar avea implicații asupra datelor dumneavoastră personale, acest aspect va fi adus la cunoștința dumneavoastră prin apariția unui mesaj automat la accesarea site-ului prin care veți fi informat cu privire la aceste modificări.

Faptul că veți continua să utilizați acest site după astfel de modificări, notificate dacă natura lor cere acest lucru, reprezintă confirmarea și acordul dumneavoastră față de secțiunea modificată a termenilor și condițiilor.
În situația în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului vă rugăm să părăsiți site-ul. Continuarea navigării pe site va echivala cu luarea la cunoștință și acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookies.

 

UTILIZAREA ȘI CONDUITĂ RESPONSABILĂ

Prin vizitarea website-ului nostru și accesarea informațiilor, resurselor, serviciilor, produselor și instrumentelor pe care vi le oferim, fie direct, fie indirect (numite în continuare „Resurse”), sunteți de acord să utilizați aceste Resurse doar pentru scopurile pentru care au fost avute în vedere, cu respectarea (a) Termenilor și Condițiilor și (b) Politicii de Confidențialitate și (c) legilor, reglementărilor aplicabile și practicilor sau instrucțiunilor online general acceptate.

Astfel, înțelegeți că:
a. Pentru a ne accesa Resursele, vi se poate solicita să furnizați anumite informații despre dumneavoastră ca și parte din procesul de înregistrare sau ca și parte a abilitații dumneavoastră de a utiliza Resursele. Astfel, vi se vor putea solicita informații precum: nume, număr de telefon, adresă de email, adresă (în situația în care comandați un bun fizic) date necesare procesării plăților (în situația în care achiziționați produse/servicii contra cost).
Pentru mai multe informații despre datele care vă pot fi solicitate și drepturile pe care dumneavoastră le aveți în legătură cu acestea, vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.
Astfel, sunteți de acord ca orice informație ne furnizați, aceasta să fie întotdeauna corectă și la zi.

 1. Sunteți responsabil/ă să păstrați confidențialitatea oricăror informații de autentificare asociate cu orice cont pe care îl foloșiți pentru a ne accesa Resursele. În consecință, sunteți responsabil/ă pentru orice activități care apar în contul/conturile dumneavoastră.
  În acest sens, menționăm că aveți obligația de a vă schimba parola generata în mod automat la prima accesare a contului și de a nu o comunica niciunei alte persoane.
 2. Accesarea sau încercarea de a accesa oricare dintre Resursele noastre prin orice alte mijloace decât cele pe care le oferim este strict interzisă. Prin continuarea navigării pe acest site consimțiți în mod expres să nu accesați sau să nu încercați să accesați oricare dintre resursele noastre prin orice mijloace automate, neetice sau neconvenționale.
 3. Angajarea în orice activitate care perturbă sau interferează cu Resursele noastre, incluzând serverele și/sau rețelele pe care Resursele noastre sunt localizare, sau de care sunt conectate, este strict interzisă.
 4. Încercarea de a copia, duplica, reproduce, vinde, comercializa sau revinde Resursele noastre este strict interzisă. Extragerea oricăror informații din resurse urmată de orice utilizare în scop comrcial sau necomercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere, și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a condițiilor de utilizareși ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale pentru protejarea drepturilor noastre.
 5. Sunteți singurul/a răspunzător/răspunzătoare de orice consecințe, pierderi sau prejudicii care ni se pot aduce, direct sau indirect, din cauza oricăror activități neautorizate conduse de către dumneavoastră sau la inițiativa dumneavoastră, așa cum acestea au fost explicate mai sus, și care, de asemenea, pot atrage după sine răspunderea civilă sau penală.
 6. Este posibil ca în viitor să oferim diferite instrumente de comunicare deschisă pe website-ul nostru, cum ar fi comentariile pe bloguri, postări pe bloguri, discuții publice, forumuri, grupuri de informații, evaluări și analize de produse, diferite servicii de social media, etc. Înțelegeți și acceptați faptul că în general nu verificăm sau monitorizăm conținutul postat de utilizatorii acestor diferite instrumente de comunicare, ceea ce înseamnă că dacă alegeți să utilizați aceste instrumente pentru a transmite orice tip de conținut pe website-ul nostru, vă asumați personal responsabilitatea de a utiliza aceste instrumente în mod responsabil și etic.

Prin postarea de informații sau prin utilizarea oricărui instrument de comunicare dintre cele menționate, vă dați acordul și vă asumați responsabilitatea că nu veți uploada, posta, partaja sau distribui conținut care:
I. Este ilegal, amenințător, calomnios, abuziv, hărțuitor, degradant, indimidant, fraudulos, amăgitor, invaziv, rasist sau care conține orice tip de limbaj sugestiv, inadecvat sau explicit;
II. Încalcă o marcă înregistrată, un patent, un secret comercial, dreptul de autor sau orice alt drept de proprietate al oricărei părți;
III. Conține orice tip de reclamă neautorizată sau nesolicitată;
IV. Impersonează orice persoană sau entitate, incluzându-i pe angajații sau reprezentații magrot.ro
             Astfel, înțelegeți și acceptați faptul că avem dreptul de a decide să ștergem orice conținut care considerăm că nu corespunde prezenților Termeni și condiții de utilizare, precum și orice conținut care considerăm că este ofensiv, periculos, inaccetabil, incorect sau care violează orice drept de autor sau marcă înregistrată a unei terțe părți.
Noi nu suntem responsabili de nicio întârziere sau eșec de a șterge un astfel de conținut.
Prin continuarea navigării pe acest website vă dați acordul și sunteți de acord că noi avem dreptul de a șterge orice conținut care încalcă regulile stabilite în prezenții termeni și condiții și, totodată, renunțați la orice fel de pretenție față de noi.
h. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru niciun conținut postat de către dumneavoastră sau de către orice terțe părți care ne folosesc website-ul. În situația celor care achiziționati un program sau va inscrieti intr-un grup administrat de noi, conținutul postat de dumneavoastră pe platforma, pe grupul de facebook al membrilor și în chat-ul apelurilor live, cu condiția ca acesta să nu violeze sau să nu încalce orice drepturi de autor și să respecte condițiile prevăzute la punctul g din prezenții termeni și condiții de utilizare, devine proprietatea în urma unui acord dat de dumneavoastră.

 1. Sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați de răspundere magrot.ro Rotenstain D. intreprindere individuala si magrot style srl, compania sa mamă și afiliații săi, directorii, funcționarii, managerii, angajații, donatorii, agenții și licențiatorii săi pentru toate daunele, cheltuielile, prejudiciile și costurile, incluzând onorariile avocaților care rezultă din orice violare a acestor Termeni și Condiții de Utilizare sau din neîndeplinirea unor obligații legate de contul dumneavoastră, create de dumneavoastră sau de către orice altă persoană care vă folosește contul. Ne rezervăm dreptul de a formula acțiuni și apărări pentru orice pretenție pentru care avem dreptul la despăgubiri conform acestor Termeni și Condiții de Utlizare. Într-un astfel de caz, sunteți de acord să cooperați cu noi în măsura rezonabilă cerută.
 2. Taxa de transport nu este returnabila in caz de retur indiferent de motiv;
 3. Taxa de retur/ manipulare/ resigilare 14,99 lei
 4. Clientii care nu ridica comenzile sau refuza colete fara a transmite catre noi intentia de a anula comanda vor fi exlusi pentru viitoarele comenzi cu plata ramburs si se va tine cont de eventualele prejudicii aduse firmei noastre.Conform  Ordonanţă de urgenţă nr.34/2014din 04/06/2014 cu amendamentele si completarile ulterioare. dreptul de retragere din orice contract la distanta esete eligibil dar fara a aduce prejudicii vanzatorului. Aveti dreptul de retragere asa cum este stipulat la al 5, daca nu se intampla acest lucru ne putem indrepta catre dumneavoastra prin mijloace legale pentru recuperarea prejudiciului constand in taxe de tur retur si eventualele prejudicii aduse firmei noastre ( imposibilitatea unui alt client de a efectua o comanda eligibila al unui produs care nu mai e pe stoc din cauza comenzii refuzate sau neridicate)
 5. Contractele la distanta ( comenzi online ) pot fi anulate  ( drep de retragere) pana la momentul transmiterii catre curier adica pana la ora 14:30 a zilei lucratoare cand urmeaza a fi expedit coletul. Anularea poate fi efectuata la: contact@megastyle.ro – tel./WhatsApp: 0770663023 fara nici o obligatie din partea clienturlui  EX: daca o comenda este efectuata dupa ora 14: 45 dreptul de retragere este pana la 14 30 a doua zi , daca o comanda este efectuata dupa ora 00:00 atuncu dreptul de retragere este pana la 14 30 in ziua lucratoare in care a fost efectuata comanda

 

CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care am creat o Politică de Confidențialitate separată pentru a vă explica în detaliu cum colectăm, administrăm, procesăm, asigurăm și stocăm informațiile dumneavoastră personale. Politica noastră de confidențialitate face parte integrantă din aceste Condiții de Utilizare și poate fi citită în integralitatea sa apăsând aici.

 

 LIMITAREA GARANȚIILOR

Prin utilizarea website-ului nostru înțelegeți și sunteți de acord că toate Resursele pe care le oferim „așa cum sunt” și „în limita stocului disponibil”. Asta înseamnă că noi vă promitem sau garantăm că:
i. Utilizarea Resurselor noastre va fi în conformitate cu nevoile sau cerințele dumneavoastră;
ii. Utilizarea Resurselor noastre va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori;
iii. Informațiile obținute prin utilizarea Resurselor noastre vor fi corecte si de incredere;
iv. Orice defecte în administrarea sau funcționalitatea oricăror Resurse pe care le oferim vor fi reparate sau corectate.
În plus, înțelegeți și sunteți de acord că:
v. Orice conținut descărcat sau obținut prin utilizarea Resurselor noastre este obținut la hotărârea și pe riscul dumneavoastră și sunteți singurul/a responsabil/ă pentru orice stricăciune adusă calculatorului dumneavoastră sau altor dispozitive, pentru orice pierderi de date care pot rezulta din descărcarea unui astfel de conținut.
vi. Nicio informație sau sfat, fie exprimat, fie implicit, oral sau scris, obținute dumneavoastră de la magrot.ro sau prin intermediul oricăror Resurse pe care le oferim, nu va oferi nicio clauză, garanție sau condiție de orice fel, cu excepția celor formulate expres în acestor condiții de utilizare

Taxa de transport nu este returnabila in caz de retur indiferent de moti.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Așa cum am arătat anterior, dumneavoastră înțelegeți în mod expres și sunteți de acord că orice pretenție față de noi va fi strict limitată la suma de bani pe care ați plătit-o pentru utilizarea produselor și/sau serviciilor, dacă o astfel de sumă a fost plătită.

Nici magrot.ro și nici Rotenstain D. II nu va fi răspunzătoare pentru nicio pierdere sau pagubă directă sau indirectă, accidentală sau cu titlu de exemplu care poate să apară în urma utilizării produselor sau resurselor noastre sau ca urmare a oricăror schimbări sau pierderi de date, a anulării sau pierderii accesului sau a apariției unei perioade de nefuncționalitate, în situația în care aceste lucruri se întâmplă independent de culpa noastră.

 

DREPTURI DE AUTOR/MĂRCI ÎNREGISTRATE

Întreg conținutul și toate materialele disponibile pe site, incluzând, dar fără a se limita la, text, grafică, numele website-ului, cod, imagini și siglă sunt proprietatea intelectuală Rotenstain D. II si Magrotstile sr, sunt protejate de legea aplicabilă dreptului de autor și a mărcii înregistrate. Orice utilizare inadecvată, incluzând dar fără a se limita la reproducerea, distribuirea, afișarea sau transmiterea oricărui conținut pe acest site este interzisă, cu excepția cazului în care este autorizată în mod expres de Rotenstain D. II.

 

ÎNCETAREA UTILIZĂII

Sunteți de acord că, în situația încălcării prezenților Termeni și Condiții de utilizare, a Politicii de Confidențialitate sau a legii, putem să suspendăm sau să limităm accesul dumneavoastră la tot sau la o parte a website-ului și a Resurselor noastre. Acest lucru se poate efectua nefiind nevoie de o notificare prealabilă.

Orice activitate suspectată a fi ilegală, frauduloasă sau abuzivă poate constitui o bază pentru încheierea relației cu dumneavoastră și poate duce la notificarea autorităților publice competente.
În ceea ce privește datele dumneavoastră personale, în cazul în care se impune suspendarea sau rezilierea drepturilor dumneavoastră de a utiliza Resursele pe care le oferim, vom depune diligența necesară pentru ca ștergea informațiilor pe care le-ați putea avea stocate la noi, inclunzând orice informații de acces să se facă respectând Politica de confidențialitate și drepturile pe care dumneavoastră le aveți, alegând metode care să nu producă prejudicii nejustificate pentru dumneavoastră.

 

LEGEA GUVERNANTĂ

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord că legislația aplicabilă este cea din România și UE cu privire la toate chestiunile care țin de utilizarea acestui website și de cumpărarea oricăror produse sau servicii prin intermediul acestui site.
De asemenea, orice acțiune care are în vedere aplicarea prezenților termeni și condiții de utilizare și a politicii de confidențialitate este de competența instanțelor din România.

 

Contact

Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta folosind informatiile de mai jos:

Magrot style 

Adresa postala
Valea Lupului, str. Lacului nr.4, jud Iasi
telefon : 0770663023
email contact@megastyle.ro