Regulament cupoane magrot

Descriere Regulament Cupoane Magrot

Cupoanele de reducere sunt oferite de II. Rotenstain D. (in continuare numita magrot ) si se genereaza cu ocazia diferitelor promotii. Cupoanele pot avea diferite valori, comform promotiilor in desfasurare.

Cupoanele pot fi folosite pe site-ul www.magrot.ro

Art. 1 – Organizatorul:

1.1 II Rotenstain D., cu sediul social in Iais, Jud. Iasi, strada Poitiers nr.79 , cod unic de inregistrare 39711361, numar de inregistrare in Registrul Comertului F22/68/2018.

Art. 2 – Dreptul de folosire

2.1 Cupoanele pot fi folosite de orice persoana fizica sau orice persoana juridica, care realizeaza o comanda pe www.magrot.ro

Art. 3 Valabilitatea si locatia de utilizare

3.1. Cupoanele sunt valabile comform promotiilor in desfasurare, cand se va specifica cu exactitate valabilitatea acestora.

3.2. Cupoanele de reducere se pot utiliza doar pe site-ul www.magrot.ro

Art. 4 – Modalitati de utilizare

4.1. Clientii care detin cupoane le pot utiliza la realizarea unei comenzi pe www.magrot.ro

4.2. Un cupon se poate folosi la finalizare comenzi.

4.3. Cuantumul de reducere se aplica pentru produsele comercializate de magrot.ro

4.4. Clientul poate utiliza un cupon o singura data sau de mai multe ori, in functie de Regulamentul unei promotii si regulile de utilizare ale cuponului respectiv.

4.5. Tariful de transport se va calcula dupa efectuarea tuturor reducerilor si va fi calculat dupa efectuarea reducerilor

4.6. Cupoanele nu pot fi cumulate intre ele

Art. 5 – Dispozitii finale

5.1. Prin utilizarea cupoanelor, clientii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se comformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor din prezentul Regulament.

5.2. MAGROT isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara o notificare prealabila.

5.3. Magrot isi rezerva dreptul de a monitoriza si verifica modul in care se utilizeaza cupoanele de reducere, iar in cazul in care se observa anumite tentative de frauda se poate refuza utilizarea cuponului.

5.4. Magrot nu isi asuma niciun neajuns creat de intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet

5.5. Eventualele neintelegeri aparute intre Magrot si utilizatorii cupoanelor se vor rezolva pe cale amiabila.

5.6. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati departamentul Contact